събота, 25 април 2015 г.

Сопотски манастир св.Спас - Сопот

GPS: N42° 39' 51.8" E24° 44' 59.5"
Дядо Стояновата воденица
GPS: N42° 39' 43.7" E24° 44' 54.5"

Няма коментари:

Популярни публикации